Despre noi

GRUPUL

Grupul IVAR reprezinta o companie in plina ascensiune care opereaza la nivel international. Infiintata in 1985, compania era axata pe productia de robineti, de-a lungul timpului IVAR s-a concentrat pe cautarea si dezvoltarea activa de produse noi si atingerea celor mai inalte standarde de calitate devenind astfel una dintre cele mai mari companii producatoare de sisteme sanitare si de incalzire. In prezent Grupul Ivar are filiale in 12 tari: Australia, Belgia, China, Germania, Italia, Anglia, Cehia, România, Slovacia, Spania, USA, Tunisia si clienti in intreaga lume. Intreaga retea de productie este localizata in provincia Brescia din Italia. Se intinde pe o suprafata de 56.000mp (dintre care 36.000mp productie si depozitare) in care toate fazele de productie sunt rationalizate si unificate. Ivar produce elemente inovatoare pentru sisteme sanitare si de incalzire fabricate in totalitate in Italia: robineti pentru radiatoare, module de masurare , gigacalorimetre, tevi si fitinguri, kit-uri pentru incalzirea in pardoseala, distribuitoare, sisteme de incalzire in pardoseala, componente pentru sisteme solare si geotermale.Grupul IVAR are o cifra de afaceri de peste 150 milioane de euro si peste 400 de angajati in toata lumea.

Viziune

Sa devenim cea mai inovatoare si admirata companie pe piata de profil datorita abilitatilor noastre de a face viata mai usoara clientilor, clientilor distribuitorilor nostri si angajatilor nostri.

Misiune

Proiectarea si producerea de solutii hidronice avansate si inovatoare care sporesc confortul domestic reducand in acelasi timp consumul de energie si complexitatea instalarii.

In cadrul evenimentului desfasurat In data de 11 noiembrie 2015, la Bucuresti, unde Ivar Romania a sarbatorit un an de activitate, Umberto Bertolotti, presedintele Ivar Spa Italia, a declarat:„Obiectivele noastre principale au fost si Intotdeauna vor fi sa fim mai aproape de clientii nostri, sa asiguram un suport tehnic si comercial puternic si sa acordam servicii logistice de calitate In masura sa satisfaca nevoile unei piete dinamice de sisteme de Incalzire si sanitare (HVAC). Prin urmare, am considerat esential sa investim In organizare furnizand companiei o structura adecvata compusa din birouri, showroom si, mai presus de toate, depozit pe care le puteti vedea astazi aici”.

Cu o prezenta de peste 30 de ani In productie si dezvoltarea de sisteme si produse termo-sanitare, Ivar Spa, prin intermediul IVAR HVAC Romania, va pune la dispozitia clientilor sai din Romania o gama diversa de produse, sisteme complete si accesorii: Incalzirea si racirea In pardoseala, Incalzirea In tavan si In pereti, distribuitoare, tevi si fitinguri, sisteme solare, robineti pentru radiator, sisteme de masurare si control, sisteme sanitare,componente centrale termice.

Galerie FOTO
Galerie VIDEO
Parteneri IVAR Romania