Equimeter

EQUIMETER este un modul de contorizare compact cu trei cai care ofera posibilitatea de a regla atat alimentarea, cat si calea de ocolire, utilizand citirea debitului de pe contorul de caldura, simplificand operatiunile de echilibrare hidraulica.

Este disponibil in doua variante de putere/debit si permite amplasarea unui contor de caldura de 1,5 m3/h sau de 2,5 m3/h, mentinand totusi ca si conexiuni principale la montanti si la utilizatori racordurile G 3/4” cu etansare plana. Linile sanitare se pot personaliza si va permit sa instalati maximum trei contoare volumetrice, sau maximum doua cu adaugarea unui dispozitiv de amestecare termostatic. EQUIMETER poate fi livrat pe cadru sau in cutie, preasamblat sau intr-o masca cu componente separate.

Toate componentele electronice sunt livrate separat, alegerea se face in functie de instalatiile individuale datorita unei game complete de contoare care permit citirea directa a dispozitivelor individuale sau concentrarea datelor intr-un singur punct de citire utilizand protocolul M-BUS sau RADIO.